2018, een topjaar! 

2018 was een mooi jaar. Gegroeid van 60 naar 137 verkooppunten en in landen actief als Duitsland, België en zelfs Curaçao. Ja je leest het goed, Curaçao. Bijzonder was ook de commercial die we gemaakt hebben, waarbij ook mijn broer een rol speelde. Trots op! Deze is op youtube te zien, maar zal hem hier ook zo snel mogelijk delen.

Hero on Socks

Niet te vergeten was 2018 ook het jaar dat ik het Belgische initiatief 'Hero on Socks' kon helpen met mijn Italiaanse contacten. Met eigen ontwerpen brengt men diabetes type 1 onder de aandacht door sokken voor dit goede doel te verkopen.

Eerste collectie voorjaar/zomer '19

Een mijlpaal is ook mijn eerste eigen collectie die ik heb samengesteld. Deze zal in het voorjaar van 2019 uit gaan komen. Een collectie met nieuwe Carlo Lanza ontwerpen, naast de vele effen kleuren. In deze collectie bevinden zich frisse ontwerpen als sokken met strepen, ruiten, bloemen en stippen. 

Hard werken

Tenslotte heb ik in 2018 ook een boxershort lijn opgezet. Dit alles doe ik nog steeds alleen. Van klanten bellen, productontwikkeling tot het bezoeken van klanten in inmiddels meerdere landen. En van inpakken tot inkoop en zelfs gedeeltelijk de financiën. Mooi dat het nog kan maar besef ook dat het kwetsbaar is dus 2019 zal ik hiermee aan de slag gaan om efficiënter te gaan werken.

Er is veel gebeurd zoals je ziet, maar bovenal heb ik er veel en leuke nieuwe klanten bijgekregen die mij het vertrouwen hebben gegeven en vaak ook nog de waardering uitspreken. Daar ben ik dan ook zeer blij mee.

Graag tot in 2019! En uiteraard het allerbeste toegewenst voor 2019. Carlo Lanza