Er staat een bijzondere samenwerking te gebeuren. Zoals wellicht bekend is het Prinses Máxima Centrum hét baanbrekende intiaitief waar men niet alleen kinderen met kanker behandeld, maar waar men onderzoek en verzorging bij elkaar brengt onder één dak. Nog steeds krijgen 600 kinderen per jaar kanker en overlijdt 25% van dit aantal. 

Als sokkenmerk ben ik niet alleen bezig met de groei van mijn merk, maar zeker ook om maatschappelijk van betekenis te kunnen zijn. Zo ook mijn initiatief om dit centrum te benaderen enkele weken geleden.

Enthousiast 

Na enig mailcontact en het opsturen van een paar sokken naar de foundation was men direct enthousiast. Vorige week tijdens mijn bezoek aan het centrum hebben we concreet besproken hoe we de samenwerking vorm konden geven.

Doelstelling

Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Daarom heb ik besloten om 500 wikkels te laten maken, speciaal voor het centrum met daarop het logo. Deze 500 wikkels vertegenwoordigen een  totale waarde van 2500,-. Met andere woorden; ieder verkocht paar sokken krijgt een mooi wikkel + bedanktbriefje. Van ieder paar wordt 5,- gedoneerd aan het centrum. 

Ambitieus

Dit is een ambitieuze doelstelling, maar we moeten de lat hoog leggen wanneer we echt van betekenis willen zijnj. Ondanks dat er geen termijn of deadline is verbonden aan de actie, hopen we de doelstelling al te behalen in juni. 19 Juni is het namelijk Vaderdag en een paar sokken cadeau is het ideale cadeau. Niet alleen help je dan het Prinses Máxima Centrum om verder onderzoek te kunnen blijven doen naar deze vreselijke ziekte, maar je helpt de ontvanger van het cadeau ook aan een geweldig paar sokken, gemaakt in Italie. 

De actie start vanaf 28 mei!