Keuzes voor de bruidegom

Het bruidsseizoen gaat weer van start. Voor veel bruidegommen betekent dit keuzes maken. Keuze omtrent het pak, maar natuurlijk ook de accessoires. De tijd dat alleen de vrouw centraal stond met haar jurk is voorbij. De man pakt inmiddels ook uit met uitgesproken patronen in het pak en accessoires. Juist in die accessoires heeft Carlo een aantal tips.

Veel gekleurde herensokken

Unieke details In 2018 zie je ook weer veel kleur terugkomen in de kleding van de bruidegom. Zowel in het pak als in de accessoires. Carlo merkt al enige jaren dat bruidegommen gaan voor opvallende kleuren wanneer het om herensokken gaat. Dat dit dan een contrasterende kleur is maakt niet uit. Roze, mintgroen en ivoorwit zijn toch nog steeds dé opvallendste kleuren en blauwtinten zoals hieronder zijn weer in opkomst. Het mag allemaal net wat flitsender dan pakweg 5 tot 10 jaar geleden en dat merk je, ondanks dat de veilige blauwe herensokken ook nog steeds erg populair zijn. 

Combineren van kleuren

We kunnen vaststellen dat er flink op los wordt gecombineerd. Kijkend naar de herensokken, dan worden deze vaak met de kleur van de accessoires van de gehele setting van de bruiloft gecombineerd. Wanneer roze of mintgroen veel terugkomt, dan draagt de bruidegom regelmatig een zelfde kleur mintgroene of roze herensokken. 

Wat je kleurkeuze ook is, ik wens jullie een hele mooie dag toe.