Eerste private label klant een feit

Afgelopen week heb ik de eerste private label winkelklant uitgeleverd. Private label? Het was toch de bedoeling om Carlo Lanza verder uit te bouwen in de winkels? Dit laatste klopt uiteraard. Echter, er deed zich een kans voor bij een winkel in Weesp en ik voelde dat ik deze moest pakken.

Deze specifieke winkel voert namelijk een aantal productgroepen onder zijn eigen merk en voelde er n.a.v. mijn verhaal wel wat voor om mij zijn sokken te laten maken, oftewel private label. Ik heb eerder zo'n kans voorbij laten gaan, maar nu vroeg ik mezelf af waarom eigenlijk niet? Uiteindelijk gaat het voor mij ook om distributie uitbreiding maar zeer zeker niet ten koste van alles. Ik vertelde de eigenaar dat ik er even over na wilde denken. We zijn er vervolgens vrij vlot uitgekomen en inmiddels is het zover; Robb sokken, by Carlo Lanza. We hanteren mijn voorwaarden, dus ook private label valt binnen dezelfde huisstijl en uitstraling die ik ambieer.

Zie hieronder het resultaat. Mijn eigen merk blijft op plek 1 staan, maar wanneer een klant deze specifieke behoefte heeft waarom niet? Ik sta zeer zeker open voor je mening, dus laat het me vooral weten als ik de plank volledig mis sla met deze keuze. Bedankt alvast voor het meedenken.

herensokken-carlolanza