Gelukkig en gezond 2017!

Allereerst wens ik iedereen het allerbeste voor 2017, met veel gezondheid en geluk. Daarnaast dank ik alle (inmiddels) trouwe volgers die mij afgelopen jaar hebben geholpen mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen merk Carlo Lanza sokken en kousen verder uit te bouwen.

Ontwikkelingen Carlo Lanza sokken en kousen

2016 is weer voorbij gevlogen. Maar het is wel een jaar geweest waarin veel gebeurd is. Inmiddels staat het aantal winkels en verkooppunten op 30 en dit aantal groeit gestaag verder. Ook heb ik dit jaar voor het eerst een eigen ontwerp sokken gemaakt; een echte wintersok. Ondanks dat ze eigenlijk wat aan de late kant hier in Nederland waren - 5 december - was het in de 2,5 week tot kerst behoorlijk druk. Een mooier compliment kon ik niet krijgen voor deze klassieke sok met een knipoog. Het was daarnaast ook nog eens heel erg leuk om te doen dus de kans is groot dat er dit jaar een nieuw ontwerp komt.

2017 - Het jaar van de waarheid voor Carlo Lanza sokken en kousen

Dit jaar wordt echt het jaar van de waarheid. De focus ligt enerzijds op nieuwe winkelklanten. Gemiddeld komt er nu 1 winkel per week bij, dus daar ben ik heel blij mee. Maar ondanks dat het toevoegen van nieuwe winkels belangrijk is, ga ik ook veel tijd steken in mijn actieve klanten. Daar ligt volgens mij de sleutel tot succes! In 2017 wil ik dan ook bij iedere actieve winkel een dagdeel meewerken om de ondernemer te helpen in de verkoop van mijn sokken. Als eigenaar is het erg leuk om de klant persoonlijk te spreken en om ze te vertellen hoe de sokken worden gemaakt.

Heb je tips voor mij?

Heb jij nog tips voor een winkel bij jou in de buurt, dan mag je altijd even contact met me opnemen via info@carlolanza.com of via het contactformulier

Maak er een mooi jaar van!

Saluti, Carlo