Nieuwe aanwinsten herensokken

De lente heeft zich aangediend en zorgt ervoor dat ik met een iets andere bril moet inkopen. In de lente en zomer worden er over het algemeen katoenen herensokken gedragen. Dat betekent dus meer frisse kleuren in het katoenen assortiment, maar ook zogenaamde sneakersokken.

Sneakersokken / enkelsokken

Je kent ze vast wel, de korte sokken die veelal gedragen worden in combinatie met sneakers. Hierdoor kun je de sokken niet zichtbaar dragen wanneer je bijvoorbeeld een korte broek draagt.

Egyptisch katoenen herensokken

Afgelopen week is er dan ook weer nieuwe voorraad uit Italië binnengekomen. In katoen zijn er weer een aantal frisse kleuren gearriveerd in onder andere jeansblauw, legergroen en oranje (zie foto hierboven). Eind april is het Koningsdag en dan komt de oranje kleur goed van pas! Deze kleuren zijn overigens mede op basis van klantwensen ingekocht. Ik krijg regelmatig verzoeken van klanten om bepaalde kleuren sokken in te kopen. Omdat ik het mooi vind een klant te helpen ga ik hier regelmatig mee akkoord mits het een beetje gangbare wensen zijn.