Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Een dag mee op bezoek met Carlo Lanza

Published on 22 f, 2024
Een dag  mee op bezoek met Carlo Lanza

Nieuwe najaarscollectie sokken bij diverse klanten

Woensdagochtend, medio juni 2024. Half 6 de wekker om de laatste dingen voor te bereiden voor 2 dagen klanten bezoeken. 

De eerste stop was bij Klein Mode in Putten. Het eerste bezoek deze cyclus voor de nieuwe najaarscollectie die ik in september zal uitleveren. Samen met de teamleden binnen Klein hebben we een hele mooie serie samengesteld, met o.a. de nieuwe luxury line, kasjmier & katoen. Een nieuw type sok binnen mijn merk die in september wordt gelanceerd. 
 
Vervolgens ben ik bij Possen geweest, in Amsterdam. Na 2 jaar elkaar weinig gesproken te hebben was het erg mooi om elkaar weer te zien en te spreken. Naast dat Bas en ik het hebben over sokken en onze branche, praten we vooral over de wereldproblematiek, politiek en vele andere zaken.
 
Vervolgens moest ik snel naar België, want hier kon ik alleen deze woensdag terecht. Yannick van Herenmode de Waele was bereid wat langer voor mij open te blijven en zijn vrouw bracht ons ook nog even een bordje pasta. Bij Yannick hebben we de collectie uitgebreid met een extra display. Heel blij met deze uitbreiding, aangezien hij nu alle belangrijke kleuren heeft.
 

Hotel

Inmiddels was het rond 21.00 u - 21.30 u en moest ik nog een hotel zoeken. Aangezien ik de volgende dag in Brabant moest zijn, wilde ik alvast die kant op rijden. Uiteindelijk is het Bergen op Zoom geworden. Glaasje Vino Rosso en wat zaken uitwerken en toen was het 00.00u. Tijd om maar eens te gaan slapen. Een lange, maar succesvolle dag 1 achter de boeg. 
 
De volgende dag vroeg weer op. Op het programma stonden Henri's Fashion in Hoogerheide, waarbij ik samen met eigenaar Bram de najaarscollectie sokken heb bepaald. Speciaal voor Henri's heb ik enige tijd geleden een custom made sok gemaakt die hij vervolgens aan goede klanten geeft. Op het voetbed van de sokken, is de naam Henri's gebreid. Een mooie manier om waarde toe te voegen in plaats van om korting te geven in de winkel. 
 
Na Henri's ging ik richting Rotterdam om daar onder andere bij Konijnendijk langs te gaan. Hier heb ik 2 grote displays gebracht omdat zij gaan verbouwen en een tijdelijk onderkomen moest hebben voor het sokken aanbod. Via Ridderkerk naar Immediate Fashion geweest. Immediate is 1 van de mooiere trouwkostuum merken en met hen kijk ik altijd naar de kleuren voor het nieuwe seizoen om daar mijn kleurenaanbod sokken op af te stemmen.
 

Avond 4 daagse 

Via een enorme file bij de A12 net op tijd in Heerenveen om de laatste avond van de Avond 4 daagse mee te lopen met mijn zoontje. 
 
Gedurende deze 2 dagen heb ik relatief weinig klanten bezocht en wel veel kilometers gemaakt. Dit was omdat ik deze klanten echt even moest bezoeken op korte termijn. Daardoor nam ik de grotere afstand tussen de winkels voor lief. Normaliter plan ik er 5 of 6 op een dag en dan zijn mijn afspraken dichter bij elkaar. Doordat ik nu wat langer in de auto zat kon ik ook weer wat klanten bellen. 
 
 

Schreibe einen Kommentar

* Your emailaddress will not be published

* Pflichtfelder