Geef sokken cadeau

Zoek jij een originele gift voor een familielid, goede vriend of kennis? Geef dan deze lieve man een paar sokken cadeau. Dit hoeft helemaal niet afgezaagd te zijn. Kies je voor ons cadeaupakket, dan maken we een echt geschenk van jouw cadeau. De sokken worden dan gehuld in een prachtige geschenkverpakking met een Italiaans tintje. De keuze van de maat hoef je ook niet stiekem na te vragen. De maat is pakweg 40-45 en past dus aan de voeten van de gemiddelde Nederlandse man.
Sorteren op

15 products

15 products

Geef voor speciale gelegenheden sokken cadeau

Onze sokken zijn een feestje. Dat bewijzen bijvoorbeeld onze leuke items met de tekst: ‘Just Married’. Die geef je natuurlijk aan een goede vriend die net in het huwelijksbootje is gestapt, of dit binnenkort gaat doen. Eigenlijk zijn al onze sokken een mooi cadeau. In ons ruime assortiment vind je vast wel het type of de kleur die past bij de ontvanger. Bij ons kun je kiezen uit neutrale kleuren of juist uit felle kleuren, zoals rood of geel. Ook verkopen we sokken met allerlei leuke en grappige prints. Kortom, onze sokken zijn voor iedereen een leuk cadeau.

Onze sokken zijn een duurzaam cadeau

Onze sokken zijn een mooi cadeau, omdat ze van goede kwaliteit zijn én duurzaam zijn. Elk paar gaat, wanneer ze goed verzorgd worden, een leven lang mee en is daarom een mooi aandenken. Daarnaast zijn onze sokken gemaakt met duurzame materialen en daarom niet slecht voor het milieu. Bovendien geef je iemand échte kwaliteit en dat betekent dat je de ontvanger als een waardevol persoon ziet. Kies nu de mooiste sokken om cadeau te doen!

Sokken cadeau kopen bij Carlo Lanza

Kortom, ben je op zoek naar sokken voor een leuk cadeau? Je vindt de mooiste sokken bij Carlo Lanza. Is de verjaardag of speciale gelegenheid al bijna? Niet gevreesd: wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen. Verzending is gratis door heel Nederland. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan ons via +31 (0) 513 841 014 of [email protected]. Of stuur ons een appje via WhatsApp.

 

Ook interessant:

Casual kousen kopen | Grijze sokken | No-showsokken