Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
EAN 8720364552954 - SKU 600-311

Geschenkdoos Sokken & Tandpasta

EAN 8720364552954 - SKU 600-311

Geschenkdoos Sokken & Tandpasta

€ 34,99
SKU:
600-311
EAN:
8720364552954
Beschikbaarheid:
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen NL vanaf 30,- EUR
  • Snel in huis
  • Beoordeeld met 5/5
  • Made in Italy

Deze geweldige geschenkbox heeft 2 essentiele producten in zich. Sokken, vooral buiten de zomers toch wel erg belangrijk. Daarnaast - en deze is misschien nog wel belangrijker - een heerlijk frisse tandpasta. Marvis tandpasta is gemaakt nabij Florence en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit tandpasta, frisse smaak en vooral de kleurrijke designs. Vermoedelijk passen deze merken daarom zo goed bij elkaar, want zegt nou zelf. Kan de dag nog beter beginnen dan een mooi paar herensokken aan te trekken én een frisse tandpasta te gebruiken? 

Inhoud:

2 paar Carlo Lanza sokken katoen in een one size fits most variant (grijs & donkerblauwe streep).
1 tube 85 ml Marvis Italiaanse tandpasta (gemaakt in de buurt van Florence). 

Spieren voor Spieren

In Nederland lijden 200.000 mensen aan een spierziekte. Van dit aantal zijn het om en nabij 20.000 kinderen die een spierziekte hebben. Veel kinderen met een spierziekte zitten in een rolstoel en genezing is bijna onmogelijk. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. Spieren voor Spieren is er voor kinderen en heeft als missie alle spierziektes bij kinderen te verslaan. Dit motto spreekt mij enorm aan. 

Waar wij eerder geld inzamelden voor het Prinses Máxima Centrum, is het nu tijd om een nieuw doel te gaan omarmen. In tijden van crisis geloven wij erin dat positiviteit ons kan helpen door iets voor een ander te doen. 

Daarom doneren wij 5,- per verkocht pakket aan Spieren voor Spieren. Voor het einde van het jaar willen wij weer een zo groot mogelijk bedrag ophalen om vervolgens middels een cheque te overhandigen aan Spieren voor Spieren. 

Lees hier over onze andere projecten. 

Product & Zorg

Sokken gaan vaak mee met de grote stapel was en krijgen helaas weinig aandacht. Toch wil ik je een aantal tips geven met betrekking tot het wassen van je sokken. Lees meer

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke bepalingen

Recent bekeken

Gratis bezorging

Gratis bezorging in NL vanaf 30,- EUR. Voor België > 100,-

Snelle levering

Binnen 24-48 uur verzonden

Made in Italy

Italiaanse kwaliteit met een ultiem draagcomfort

Walk like an Italian

No show sokken

From our blog

Read our most recent articles

View blog