Casual kousen kopen

  • Geproduceerd in Italië
  • Gratis verzending in Nederland
  • 150 Nederlandse verkooppunten

Casual kousen kopen van Carlo Lanza is altijd een goed idee. Wij gebruiken enkel materialen van de beste kwaliteit. Al onze sokken worden gemaakt met merinowol. Deze bijzondere wolsoort behoort tot de beste wolsoorten ter wereld. Onze casual kousen passen bij elke outfit. De stof zorgt voor een optimaal draagcomfort. Wol heeft namelijk de eigenschap zeer goed te ventileren. Daardoor zijn deze sokken zowel in de winter, als tijdens warme dagen goed te dragen. De verkrijgbare maten zijn 40-43 en 44-47.

Heeft u interesse in onze casual kousen?

Bekijk de webshop →

Het maakproces van onze casual kousen

Voordat je onze casual kousen kunt kopen in onze webshop, hebben ze onnoemelijk veel stappen doorlopen. Als eerste kopen wij het garen in bij een Italiaanse fabrikant, om het daar op de juiste kleur te laten verven. Alle kousen worden onder het OEKO TEX®-keurmerk gemaakt. Dat betekent dat wij geen chemische toxines gebruiken tijdens het kleuren. Vervolgens worden de garens met circulaire breimachines in elkaar geweven, waarna de sokken handmatig afgewerkt worden.

Strenge controle op onze kousen

Wanneer deze stappen voltooid zijn, worden de kousen in bundels gewassen. Dit is nodig voor een sterker garen en om de grootste krimp bij de klant te voorkomen. Na het wassen gaan de kousen om een verwarmde metalen voet. Op deze manier wordt iedere kous gestreken. Voordat de kousen naar Nederland vertrekken, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op eventuele gebreken.

Casual kousen kopen vanuit Italië

De casual kousen die je bij ons kunt kopen, zijn allemaal afkomstig uit Italië. De productie vindt plaats bij een familiebedrijf van zes broers, die elk hun eigen specialisatie hebben. Zo weten wij zeker dat elk paar de kwaliteit bevat die je van een Italiaans modemerk mag verwachten.

Casual kousen kopen bij Carlo Lanza

Kortom, wil jij casual kousen kopen van topkwaliteit? Dan ben je bij Carlo Lanza aan het juiste adres. Verzending duurt 3 tot 5 werkdagen en wij leveren gratis binnen Nederland. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan ons via +31 (0) 513 841 014 of [email protected]. Of stuur een berichtje via WhatsApp.

 

Bekijk ook eens:

Sokken cadeau | Oranje sokken | Grijze sokken