Rode wollen sokken

  • Geproduceerd in Italië
  • Gratis verzending in Nederland
  • 150 Nederlandse verkooppunten

Val jij graag op met je sokken of vind je het leuk om aan een neutrale outfit een vrolijke touch te geven? Dat doe je natuurlijk met de rode wollen sokken van Carlo Lanza. Sokken mogen er op zijn tijd best een beetje uitspringen. Of dat nu op kantoor is, thuis op de bank of tijdens een dagje uit. De rode wollen sokken zijn gemaakt van sterk merinowol. Ze passen bij iedere man én aan iedere voet. De verkrijgbare maten zijn 40-43 en 44-47.

Heeft u interesse in onze rode wollen sokken?

Bekijk de webshop →

Het verhaal van Carlo Lanza

De maker van het Italiaanse sokkenmerk is zelf ook van Italiaanse afkomst. Met het ondernemersbloed dat door zijn aderen stroomt, besloot hij in 2014 dit merk op te zetten. De fabriek voor de sokken bevindt zich ook in Italië. Daar werkt een familiebedrijf van zes broers er hard aan om elke dag de mooiste producten te vervaardigen.

Rode wollen sokken van de beste kwaliteit

De rode wollen sokken zijn van uitmuntende kwaliteit. Dat is wat je van de Italianen gewend bent als het gaat om kleding. Zo zijn de rode wollen sokken gemaakt van merinowol, afkomstig van het merinoschaap. De vacht van dit dier houdt hem koel in de zomer en warm in de winter. Ook neemt zijn vacht goed vocht op. Die kwaliteit brengen wij terug in onze stoffen.

Rode wollen sokken ─ gemaakt op bijzondere manier

De rode wollen sokken worden gemaakt met circulaire breimachines, waarna de sok met de hand wordt geketteld. Als laatste bewerking worden de sokken in bundels van twaalf heet gewassen en gestreken. Voordat de sokken worden ingepakt, wordt nog een laatste check gedaan op eventueel ontstane gebreken. Het blijft namelijk grotendeels mensenwerk. De stof en in het bijzonder de authentieke maakwijze, maakt deze sok een bijzondere accessoire.

Rode wollen sokken kopen van uitstekende kwaliteit

Bij Carlo Lanza vind je rode wollen sokken van de beste kwaliteit. Koop nu jouw favoriete paar en ontvang je pakket binnen 3-5 werkdagen. Verzending binnen Nederland is gratis. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze klantenservice op: +31 (0) 513 841 014. Je kunt ons ook mailen op: [email protected]. Liever chatten via WhatsApp? Dat kan via deze link.

 

Ook interessant:

No-showsokken | Sokken blauw | Sokken patroon