Over Carlo Lanza

Vol trots presenteer ik mijn eigen sokkenmerk genaamd Carlo Lanza.

Carlo Lanza sokken – Ambachtelijke kwalitatieve sokken en kousen

Herensokken merk Carlo Lanza staat voor; ambacht, Italiaanse kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijk contact. Hieronder licht ik graag toe waarom juist deze aspecten belangrijk zijn.

Persoonlijk contact

Ik ben hét gezicht naar jou als klant. Antwoorden op vragen geef ik graag zo persoonlijk mogelijk. Schrik dus niet als ik je bel om je antwoord te geven op je vraag. Zo nu en dan kom ik ook een bestelling zelf afleveren. Contact met mijn klanten is voor mij erg belangrijk.

Italiaanse kwaliteit

Alle Carlo Lanza sokken worden gefabriceerd in Italië. Ook bij eventuele toekomstige uitbreiding van het assortiment zullen de producten altijd afkomstig zijn uit Italië. Op dit moment ben ik de Italiaanse taal aan het leren omdat er nog veel Italiaanse ateliers niet buiten de landsgrenzen durven te treden vanwege de taalbarrière.

Ambacht

Alle sokken worden feitelijk met de hand gemaakt. Zie ook de film op de homepage waarin iedere stap van de productie is te zien. De afwerking, de kwaliteit, de pasvorm, aan alle details is evenveel aandacht besteed. 

Exclusiviteit

Exclusiviteit is zeer belangrijk voor mij. Dit komt omdat het merk en de producten zich niet lenen voor massaproductie en distributie. Daarnaast heb ik volledig vertrouwen in de geselecteerde verkooppunten die mijn merk verkopen. Ik kies deze verkooppunten dan ook zorgvuldig uit. Hiermee wil ik voorkomen dat de sokken op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn en zo kan ik ook nog eens persoonlijk naar mijn klant blijven gaan.