By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »

Met deze sneakersokken wil je nooit meer anders

Published on 15 f, 2024
Met deze sneakersokken wil je nooit meer anders

Je wilt niet dat je sokken boven je sneakers uitsteken als je shorts draagt, dus draag je je schoenen maar zonder sokken. Dat voelt echter niet echt prettig. Er zijn natuurlijk wel allerlei van die voetsokjes in de handel, maar die glippen na tien stappen vaak al van je hiel af en blijven als een irritante prop onder je voetzool zitten. Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je: probeer de no-show sokken of sneakersokken van Carlo Lanza eens. Wedden dat je nooit meer iets anders wilt?

 

No-show sokken

De no-show sokken zijn de laagste modellen uit het assortiment van dit Italiaanse merk kwaliteitssokken, en ze worden – de naam zegt het al – helemaal aan het zicht onttrokken als je je loafers of sneakers draagt. Deze invisible sokken zijn van dezelfde kwaliteit als Carlo’s andere sokken, want ze zijn op dezelfde traditionele wijze gemaakt. Om ervoor te zorgen dat ze niet ergens onder je voetzool belanden, bevatten ze een nóg betere anti-slip siliconenstrip in de hiel dan voorheen én twee strips siliconen aan de zijkanten van je voet. Dat geeft nog meer grip.

 

Sneakersokken

Voor wie het dragen van zo’n lage sok niet prettig vindt, hebben we de sneakersok die ook de wreef van je voet bedekt. De kans bestaat dat er dan wel een klein randje boven je schoen uit piept, maar als je hem in een iets hogere sneaker draagt, is hij nog steeds onzichtbaar. Terwijl het oogt alsof je geen sokken draagt, ervaar je niet dat plakkerige gevoel van schoenen zonder sokken. Integendeel: ze zitten net zo comfortabel als elke andere kwaliteitssok van dit Italiaanse merk. Je voelt amper dat je ze aan hebt. Ze zijn gemaakt van het hoogwaardige Egyptische katoen, dat zacht voelt aan je huid, maar tegelijkertijd veel vocht opneemt én sterk en kleurvast is.

 

Advies en tips

De no-show sokken en sneakersokken zijn klein en kunnen gemakkelijk tussen wasgoed terechtkomen dat je op een hogere temperatuur wast of in de droger stopt. Daarom geven we je graag wat tips mee voor de verzorging en behandeling van onze sokken. Je wilt er immers zo lang mogelijk van genieten:

  • was ze niet warmer dan 30 graden
  • was ze binnenstebuiten
  • stop ze niet in de wasdroger, maar droog ze op een droogrekje
  • draag ze altijd met schoenen, slippers of pantoffels om extra slijtage te voorkomen

 

Snel thuisbezorgd

De no-show sokken en sneakersokken zijn verkrijgbaar in donkerblauw en wit in de maten 36-39, 40-43 en 44-47. Alhoewel Carlo Lanza bekendstaat als hét merk van kwaliteitssokken voor de man, worden de no-show sokken ook gedragen door vrouwen. Er is dus voor vrijwel iedereen – man én vrouw - een geschikte maat. Als je ze vandaag nog in onze webshop bestelt, heb je ze al binnen één à twee werkdagen in huis.

Leave a comment

* Your emailaddress will not be published

* Required fields