Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Hoe werkt het verzenden en retourneren van je bestelling sokken

Bezorging van je Carlo Lanza sokken.

Na bestelling en betaling van jouw Carlo Lanza sokken, verzenden wij je bestelling uiteraard zo snel mogelijk. Zonder tegenbericht kun je er vanuit gaan dat dit altijd binnen 24 uur is. Lukt dit niet, dan stel ik je persoonlijk op de hoogte. De transport van je bestelling is uitbesteed aan DPD, DHL en PostNL. Wij werken dus met diverse partners. Naar alle redelijkheid kun je verwachten dat de bezorging van je bestelling binnen 24-48 uur na verzending is, echter kunnen de genoemde partijen hiervan afwijken. 

Retour sturen van je Carlo Lanza sokken.

Is je bestelling niet naar wens? Of heb je bijvoorbeeld een verkeerde maat of kleur besteld? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] en dien een retourverzoek in. De officiële retourtermijn is 14 dagen. Bij Carlo Lanza hanteren we 30 dagen, mits de sokken ongeschonden / ongedragen zijn en met originele verpakking retour worden gestuurd. De kosten voor retourneren komen voor je eigen rekening. 

Verzending


Carlo Lanza sokken worden bijna wereldwijd bezorgd. Zie hieronder de prijzen voor verzending.

Nederland: Gratis vanaf €30,-. Daaronder €1,50

Belgie / Duitsland: €7,- (vanaf €100,- is het gratis verzending)

UK / Frankrijk / Luxemburg: €12,95,- (vanaf €175,- is het gratis verzending)

Rest van de wereld: €24,95,- (vanaf €300,- is het gratis verzending)

Reviews over de sokken en service

Ik vind het fijn om te horen wat je van de service én van de sokken en/of kousen vindt die je hebt besteld op www.carlolanza.nl. Was de bezorging op tijd? Is alles afgehandeld zoals verwacht? En het belangrijkste: hoe bevallen de sokken? Ik stel het enorm op prijs als je een review wilt geven via social media of via Google. Dit kan via de volgende link: https://g.page/r/CSK2LFciGlRiEAI/review.