Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Carlo Lanza: sokken met een familieverhaal

Het ondernemersverhaal van de familie Lanza gaat al langere tijd terug. In 1880 besloot Celeste Lanza te emigreren vanuit Pinzolo (Italië) naar Nederland. Zijn jongere broer Carlo Lanza ging met hem mee. De jonge Italianen hoopten ergens anders een betere toekomst op te bouwen. Celeste Lanza startte ondernemingen in verschillende branches.

De familie Lanza: echte Italiaanse ondernemers

Hij verkocht messen langs de deuren, opende zijn eigen biljartcafé en in de zomermaanden verkocht hij ijs op de boulevard van Scheveningen. Ondernemen zat dus altijd al in het bloed. Vandaag de dag verkoopt de achterkleinzoon van Celeste Lanza sokken van Italiaanse kwaliteit. De sokken van Carlo Lanza zijn verkrijgbaar op 350 verkooppunten in zowel Nederland als ook bij een aantal andere landen zoals België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Marokko.

Sokken van Italiaanse kwaliteit

Italianen staan bekend om de goede kwaliteit kleding en schoenen. In Italië besteden zowel mannen als vrouwen veel aandacht aan hoe zij eruitzien. Dat geldt zelfs voor de kleinste details. Denk hierbij aan de riemen, tassen, manchetknopen en natuurlijk sokken. Carlo Lanza herensokken zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. De sokken worden gemaakt van verfijnde materialen en zitten perfect in nette herenschoenen. Je voelt zelfs amper dat je sokken draagt. De productie van de herensokken van Carlo Lanza vindt plaats in Italië, in een typisch Italiaans familiebedrijf. Zo houden wij als merk eerlijkheid, kwaliteit en traditie in stand.

Duurzame productie van Italiaanse sokken

Onze katoenen sokken worden geproduceerd door een familiebedrijf van zes broers in Italië. Wij kiezen als merk niet alleen voor Italië vanwege de herkomst van de eigenaar. We kiezen bovenal voor dit familiebedrijf, omdat er binnen dit bedrijf op een duurzame manier wordt gewerkt. Er is geen sprake van uitbuiting van personeel en het bedrijf verwerkt de garen zonder chemische toevoegingen. Onze sokken of casual kousen zijn dus niet belastend voor mens of milieu.

Italiaanse sokken kopen

De Italiaanse sokken, zoals de donkerblauwe herensokken, van Carlo Lanza zijn van de beste kwaliteit. Het merk is verkrijgbaar bij 350 verschillende verkooppunten door heel Nederland en in verschillende andere landen. Uiteraard vind je de sokken ook in onze webshop. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar onze klantenservice op: +31 (0) 513 841 014. Je kunt ons ook mailen op: [email protected]. Liever chatten via WhatsApp? Dat kan via deze link.

Walk like an Italian

No show sokken

Gratis bezorging

Gratis bezorging in NL vanaf 30,- EUR. Voor België > 100,-

Snelle levering

Binnen 24-48 uur verzonden

Made in Italy

Italiaanse kwaliteit met een ultiem draagcomfort