Sokken blauw

  • Geproduceerd in Italië
  • Gratis verzending in Nederland
  • 150 Nederlandse verkooppunten

Sokken in het blauw

Alle blauwe sokken van het merk Carlo Lanza laten wij maken in het mooie Italië. Alle stoffen selecteren wij met zorg en aandacht. De sokken zijn van van uitstekende kwaliteit en duurzame materialen. De katoenen sokken in het blauw van Carlo Lanza nemen vocht op, zijn huidvriendelijk en zakken niet af tijdens het dragen. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 40-43 en 44-47. Bestel nu jouw favoriete blauwe sokken in onze webshop.

Heeft u interesse in onze blauwe sokken?

Bekijk de webshop →

Sokken in verschillende kleuren blauw

Onze sokken zijn er niet slechts in één kleur blauw. We verkopen sokken in verschillende blauwtinten. Onze effen sokken zijn er onder andere in: kobaltblauw, marineblauw, lichtblauw en grijsblauw. We geven je graag de keuze, zodat je jouw sokken eenvoudig afstemt op verschillende outfits. Met onze businesssokken in het blauw heb je nog wat extra opties. Denk hierbij aan tinten als marineblauw, royal blue of donkerblauw. Deze matchen goed met een mooie pantalon of een nette spijkerbroek.

Sokken in het blauw met print

Hou je niet van effen sokken en wil je juist een beetje uit de band springen met je voeten? Wij hebben ook sokken in het blauw met print. Op de turkooisblauwe sokken staat een Italiaanse fiets en op de lichtblauwe sokken staat een Italiaans automodel. Op de marineblauwe sokken staat het bekende Italiaanse handgebaar. De donkerblauwe sokken zijn voorzien van een echte Italiaanse Vespa. Kortom, er is voor iedereen genoeg keuze als je van blauwe sokken houdt. Hoe vrolijk of neutraal onze sokken ook zijn, al onze producten zijn van topkwaliteit.

Sokken kopen in de kleur blauw bij Carlo Lanza

Koop je favoriete sokken in het blauw nu in de webshop van Carlo Lanza. Heb je vooraf nog vragen? Stel ze dan gerust aan ons via +31 (0) 513 841 014 of [email protected]. Of stuur een berichtje via WhatsApp. Wij verzenden al onze producten binnen 3 tot 5 werkdagen. Binnen Nederland betaal je bovendien geen verzendkosten.

 

Anderen bekeken ook:

Bruidegomsokken | Gekleurde wollen sokken | Kwaliteitssokken