Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Heb jij onze nieuwe voorjaarscollectie herensokken al gezien?

Published on 20 f, 2024
Heb jij onze nieuwe voorjaarscollectie herensokken al gezien?

Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een upgrade van je garderobe. Deze zomer zijn de camel- en zandtinten weer helemaal terug. Daar hebben wij onze voorjaarscollectie herensokken uiteraard op aangepast, want je outfit is natuurlijk pas écht compleet met bijpassende kwaliteitssokken van Carlo Lanza.

 

Keuze genoeg

Draag je liever effen sokken of juist sokken met een print? Of kies je liever voor een contrasterende kleur of streeppatroon? Er is keuze genoeg in onze nieuwe voorjaarscollectie. Want naast de tinten camel en zand introduceren we ook babyblauw, mauve en off white.

 

Klassieke patronen

We hebben in onze voorjaarscollectie ook klassieke patronen verwerkt, zoals de Fleur de Lis. Heel subtiel in de nieuwe trendy zandkleur, waardoor deze goed te combineren is met bijvoorbeeld een pantalon of colbert in dezelfde kleur.

 

Klantenpanel

Onze herensokken zijn gemaakt van Egyptisch katoen, dat tot de mondiale top behoort. Het voelt zacht aan, maar is tegelijkertijd zeer sterk en kleurvast. Net als de merinowol die we gebruiken voor klanten die de voorkeur geven aan dat materiaal. Wist je dat onze voorjaarscollectie eerst uitvoerig getest is door een klantenpanel? Op die manier hebben we onze sokken nog verder kunnen perfectioneren. Zo zijn ze bijvoorbeeld wat langer gemaakt op de kuit en is er extra elastan in verwerkt, zodat ze niet afzakken.

 

Eerlijke sokken

Wanneer je kiest voor de herensokken van Carlo Lanza kies je niet alleen voor kwaliteit en ultiem draagcomfort, maar ook voor eerlijke sokken. Vanwege onze Italiaanse roots vindt de productie in dit prachtige land plaats. De sokken worden op een machine gebreid en de teen wordt handgeketteld, zodat je geen hinderlijke naad bij de teen voelt.

 

Ambachtelijk

De medewerkers van het familiebedrijf waar de sokken op ambachtelijke wijze worden gemaakt, verdienen een eerlijk loon, dat vergelijkbaar is met Nederlandse salarissen. De garens worden gekleurd onder het OEKO TEX® keurmerk, wat jou de garantie geeft dat er geen chemische toxines worden gebruikt bij het kleuren van de garens. Voordat de sokken naar Nederland worden verstuurd, worden ze eerst gewassen en gestreken.

 

Duurzaam

De sokhaakjes waaraan de sokken in de winkels die ons merk voeren worden opgehangen – en die eveneens in Italië worden geproduceerd - zijn gemaakt van gerecycled plastic. Eenmaal in Nederland worden onze herensokken ingepakt en verstuurd naar klanten door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die werken bij een sociale werkvoorziening in Friesland. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

 

Bekijk de nieuwe voorjaarscollectie

Ben jij benieuwd naar onze nieuwe voorjaarscollectie en wil je deze zelf bekijken? Neem dan snel een kijkje op de website en bestel de kleuren die passen bij jouw nieuwe outfits.

Laat een reactie achter

* Your emailaddress will not be published

* Verplichte velden