Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Just married: sokken voor de bruidegom

Published on 14 f, 2024
Just married: sokken voor de bruidegom

Je trouwdag wordt vaak de mooiste dag van je leven genoemd. En op zo’n dag wil je er tiptop bijlopen. Tegenwoordig is er niet alleen veel aandacht voor de bruidsjurk van de vrouw, maar ook de man loopt er in stijl bij. De tijd dat mannen alleen maar trouwden in stemmig zwarte of donkergrijze maatpakken ligt al lang achter ons. Een andere kleur ‘mag’ gelukkig ook. En daar hebben wij de juiste ‘just married’ sokken bij.

 

Sokken voor de bruidegom

Een mooi pak, chique schoenen en manchetknopen. Op je trouwdag wil je er tot in de puntjes verzorgd uitzien. En dat plaatje is pas echt helemaal af met bijpassende herensokken van de beste kwaliteit. Daarvoor ben je bij Carlo Lanza aan het juiste adres, want speciaal voor deze gelegenheid hebben we speciaal voor de aanstaande bruidegom sokken met het opschrift ‘just married’ ontworpen.

 

Keuze uit vele kleuren

Onze trouwsokken zijn er in tal van kleuren. Ga je voor een contrasterende kleur die matcht met je overhemd? Of kies je liever iets wat dicht bij de kleur van je pak ligt? Het kan allemaal, want we hebben een grote variëteit van kleuren. Met of zonder het subtiele opschrift ‘just married’ onder de boordrand.

 

Zacht én sterk

Onze herensokken voor de bruidegom zijn gemaakt van Egyptisch katoen, een katoensoort die tot de mondiale top behoort, omdat het niet alleen zacht aanvoelt, maar tevens erg sterk én kleurvast is. Bovendien staat katoen erom bekend dat het uitstekend vocht opneemt én huidvriendelijk is.

 

One size fits all

Vanwege de mix met elastan is de sok in een ‘one size fits all’ variant verkrijgbaar. Net als onze andere herensokken worden ook de 'just married' sokken met veel zorg in een atelier in Zuid-Italië gemaakt. Het zijn kwaliteitssokken en dat voel je. Of eigenlijk voel je het niet: je verneemt nauwelijks dat je ze aan hebt, want de pasvorm is perfect. Dankzij de handgekettelde naden bij de teen, zijn er geen naden die irritatie kunnen veroorzaken. Ook de boord knelt niet, maar sluit mooi aan om je kuit. Die perfecte pasvorm is natuurlijk elke dag belangrijk, maar vooral op je trouwdag. Dan wil je geen last hebben van sokken die afzakken of niet goed aansluiten en daardoor blaren veroorzaken.

 

Bestel je 'just married' sokken vandaag nog

Zoek niet verder naar de juiste herensokken voor jouw trouwdag, maar bestel vandaag nog de just married sokken voor de mooiste dag van je leven.

Laat een reactie achter

* Your emailaddress will not be published

* Verplichte velden