Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

De juiste sokken voor iedere gelegenheid

Published on 8 f, 2023 Door Carlo Lanza
De juiste sokken voor iedere gelegenheid

Je kent het spreekwoord 'kleren maken de man' vast wel. Maar dit zou je naadloos kunnen wijzigen in 'sokken maken de man'. Immers, al draag je een prachtig maatpak, met geitenwollen sokken eronder je nette pak sla je een enorme modeflater. Om het nog maar even bij de spreekwoorden te houden: dat staat als een vlag op een modderschuit.

Finishing touch

Sokken zijn dan ook niet alleen functioneel, maar spelen eveneens een subtiele maar impactvolle rol bij het creëren van een stijlvolle en passende look voor elke gelegenheid. Ze zijn als het ware de essentiële finishing touch van je outfit. Een outfit die past bij jouw persoonlijkheid: tot de puntjes verzorgd en helemaal in balans.

Formeel

Het formele kostuum dat je bij een zakelijke of formele gelegenheid draagt, combineer je met sokken in dezelfde kleur als je pantalon of je schoenen. In ons uitgebreide assortiment vind je beslist een kleur die daar precies bij past. Vermijd opvallende patronen en prints. Ga voor effen of een subtiel streepje. Onze sokken komen tot het midden van je kuit. Daardoor wordt er niet een stukje van je been zichtbaar als je gaat zitten.

Just married

Op je trouwdag wil je er natuurlijk helemaal tot in de puntjes verzorgd uitzien. Ook dit is natuurlijk een formele gelegenheid, maar voor de mooiste dag van je leven mag alles nog nét een beetje anders. Maak met onze bruidegomsokken je trouwoutfit helemaal af. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, gemaakt van de allerbeste materialen en met een subtiel tekstje onder de boord: 'just married'.

Casual

Ook al ga je in je vrije tijd lekker casual gekleed, tóch wil jij er dan ook goed verzorgd en trendy bijlopen. Experimenteer dan eens met onze kleurrijke sokken. We hebben een eigen lijn ontwikkeld, geïnspireerd door Italië. Denk bijvoorbeeld aan patronen van Vespa, Fiat 500, Italiaanse gebaren, Giro d'Italia, Ferrari, Ducati en natuurlijk koffie. Maak een statement met iets wat bij jou past!

No-showsokken

Wanneer jij sneakers of loafers aantrekt onder je short wil je natuurlijk niet dat daar nog een randje sok bovenuit steekt. Maar rondlopen met blote voeten in je schoenen is ook geen fijn gevoel. Probeer dan eens onze Italiaanse no-showsokken. Deze zijn op traditionele wijze gemaakt en bevatten verbeterde anti-slipstrips in de hiel en aan de zijkant van de voet voor extra grip.

Sportief

Ga je een potje squashen of padellen en vind je onze no-showsokken net wat te laag? Geen probleem: wij hebben ook voor deze gelegenheid de ideale sok. We hebben ze ook in een iets hoger model: de sneakersok.

Sokken met een verhaal

Carlo Lanza heeft sokken voor iedere gelegenheid. Dit Italiaanse merk staat bekend om haar kwaliteit: gemaakt van verfijnde en luxe materialen – zoals Egyptisch katoen, merinowol en zijde - en zorgvuldig afgewerkt zodat je amper voelt dat je ze draagt. Gemaakt met passie en aandacht, op een verantwoorde manier gemaakt, duurzaam, met oog voor traditie en verkrijgbaar bij ruim 200 verschillende verkooppunten door heel Nederland én via onze website. Ervaar zelf die Italiaanse perfectie!

Laat een reactie achter

* Your emailaddress will not be published

* Verplichte velden